Wednesday , October 18 2017

Blog Layout

Verërat Ndërkombëtare, degustimi me miqtë në Tiranë

18 Tetor 2017. Sapo ka perfunduar aktiviteti i International Wines in Tirana, Vererat Nderkombetare ne Tirane, mbajtur ne Tirana Busienss Park  organizuar me bashkepunimin e te gjithe Dhomave Bilaterale te Shqiperise. Qellimi i aktivitetit ishte promovimi i varieteteve te vererave nga vendeve perkatese si edhe njohja e industrise Shqiptare me …

lexo më shumë »

Bota e Udhetimit, Turizmi investimi i duhur me 2.8 Miliard biznese te perfshira ne ekspoziten e Londres ne Nentor

Sapo shikon ftesen e derguar nga organizatoret e World Travel Market per pjesmarrjen kete Nentor nga 6 deri me 8, ne Londer mendon mbi potencialet e medhaja qe Shqiperia ofron ne fushen e turizmit. Qe te merrni pjese na kontaktoni ne info@abcci.com ose tel 042341020 Kokretisht bota e udhetimit per …

lexo më shumë »

Investoni ne Energjine Djellore

Energjia Djellore, prodhimi prej saj do te jete me i madh se i te gjithe burimeve te tjera te energjise deri ne fund te ketij viti. Ne vazhdimsi te fushates per ndergjegjesimin e biznesit dhe popullsise ne pergjithesi mbi potencialin, ndikimin pozitiv ne ambient dhe kostot e mira qe prodhimi …

lexo më shumë »

TVSH-ja per bizneset e vogla? Intervist ne Scan TV

Zoti Hoxha, Presidenti i Dhomes se Tregtise dhe Industrise Shqiperi Britani e Madhe ishte i ftuari i programit te mengjesit ne Televizionin Scan me 11 Tetor 2017, televizion i dedikuar zhvillimeve te biznesit dhe te rejave te fundit te tregtise.   Ceshtjet e diskutuara perfshine: Shtrirja e TVSH ne bizneset …

lexo më shumë »