Tuesday , February 7 2023

Sebashku mund ta perballojme situaten dhe zhvillojme biznesin.

Ne keto momente ku te berit biznes por edhe ekonomite nderkombetare po perballen me shume sfida, Dhoma Britanike e Tregtise ne Shqiperi ka qendruar gjithekohen hapur, me orare te kufizuara dhe gjithemone online, ne mbeshtetje te bizneseve panvarsisht karantinimit. Qellimi yne ka qene gjithmone ofrimi i sherbimeve cilesore dhe keshilla e duhur ne momentet kritike te antareve dhe bashkepuntoreve tane. Ne ju mbeshtesim me informacionin, keshillen dhe ndihmen e duhur per tu siguruar qe kompania juaj merr hapat e duhur, jo vetem te mbijetoje, te kete zhvillim panvarsisht situates se veshtire qe perballemi dhe qe do te perballemi ne muajt ne vijim.

Nga ana jone ne jemi duke ri-analizuar llojet e sherbimeve dhe paketen ndihmese si edhe po ofrojme nje sere mundesish te reja ne te miren e antareve te Dhomes. Webminar-et e dites se Shtune jane bere nje takim i rregullt me bizneset te cilat deshirojne te pyesin e permiresojne binzesin e tyre ne realitin e ri.

Por me e rendesishme akoma, eshte perfaqesimi juaj dhe ngritja e zerit tuaj ne politikeberjen. Dhoma Britanika i ka derguar Qeverise Shqiptare nje list me sygjerime per manaxhimin dhe mbeshtetjen e biznesit vendas, ne 11 Prill 2020. Sigurisht qe do te vazhdojme te ofrojme nje sere sygjerimesh te tjera ne javen ne vijim per te reflektuar me qart shqetesimet e biznesit. Lutemi plotesoni ketu pyetsorin si edhe na dergoni komentet tuaja ne info@abcci.com ne cdo kohe.

8 May 2020

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.