Tuesday , February 7 2023

World Travel Market 2020

 

World Travel Market 2020

REGISTER HERE

The Chamber has invited various Albanian companies to take part and benefit form meeting travel industry leaders, learn from them and cooperate on inbound tourism to Albania and the region.

Salon WTM Londres .

Albanian British Chamber will host a Cocktail Reception Celebrating the Tourism Achievement of Albania, on the 3 November in Central London. Participation will be by invitations only, as location is a high profile and security restricted one. If you would like to take part contact us at info@abcci.com

 

World Travel Market London is the leading global event for the travel industry to meet industry professionals and conduct business deals. Through its industry networks, unrivalled global reach, WTM London creates personal and business opportunities, providing customers with quality contacts, content and communities.

 

Albania – Kosova – Macedonia

 

 

REGJSITROHUNI KETU

Bota e udhetimit 2020

 

Vendi ku te gjithe kompanite globale te udhetimit, takohen

 

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Shqiperi Britani e Madhe ka ftuar kompani Shqiptare te marrin pjese ne kete aktivitet shuemt e rendesishem per turizmin.

 

Dhoma do te shtroje edhe nje kokteil ne qender te Londres dhe ne nje nga ambientet me prestigjoze. Pjesemarresit jane vetem persona te perzgjedhur per arsye te sigurise te vendodhjes se aktivitetit. Ne se ju deshironi te merrni pjese na kontaktoni ne info@abcci.com.

 

WTM eshte aktiviteti kryesor per industrine e udhetimit dhe turizmit ku profesionistet takohen dhe lidhin marveshje. Ky aktivitet krijone mundesira shume te mira network ku pjesemarresit gjejne hasira per biznes dhe krijojen lidhje te mria me klientet e tyre.

 

 

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.