Tuesday , February 7 2023

Tranime te metejshme te Dhomes Britanike

Dhoma Britanike ne Shqiperi konfirmon vazhdimsine e trainimeve te meposhtme.

Ftohen te marrin pjese:

Manaxher, Punojes, Student apo Profesionist qe deshirojne te rifreskojne njohurite e tyre apo te njihen me te rejat e fundit ne fushen e

Titulli Datat Kostot
Start-up, si te fillosh biznesin me pak buxhet

Regjistrohuni ketu 

Cdo te Shtune ora

11.00-12.00

Cdo jave nje teme e re

Falas per te gjithe pjesemarresit
Manaxhimi i ditarit, takimeve dhe kohes, nepermjet perdorimit te mire te Software

Regjistrohuni ketu

Cdo te premte

15.00-17.00

Falas per antaret te ABCCI

30 Euro per jo antare

Financa per kompani te vogla

Regjistrohuni ketu

 

Cdo te Enjte ora

15.00 -17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

Letrat dhe raportet zyrtare ne biznes

Regjistrohuni ketu

Cdo te Enjte ora

12.00 -15.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI

Mbajtja e te dhenave, dokumentimi dhe arshiva

Regjistrohuni ketu

Cdo te premte ora

14.00-15.00

Falas per te gjtieh pjesemarresit
Manaxhimi i Facebook

Regjistrohuni ketu

Cdo te Premte

ora 16.00-18.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

Manaxhimi i Instagram-it

Regjistrohuni ketu

Cdo te Enjte ora

ora 16.00-18.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare

SEO dhe strategia

Regjistrohuni ketu 

Cdo te Merkure

Ora 15.00- 17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI

Pronsia Intelektuale

Regjistrohuni ketu

Cdo te hene te pare te muajit, me perjashtim te Gushtit.

Ora 15.00 to 17.00

Falas per antaret e ABCCI

30 Euro per jo antare te ABCCI, per seance

 

Kemi kenaqesine te konfirmojme se Dhoma ofron edhe tranime me specifike te dizenjuar per kompani qe bejne tregti nderkombetarete si:

Legal English

English for Business

International Accounting

Na kontaktoni per informacion me te detajuara ne info@abcci.com

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.