Thursday , April 22 2021

23 – 25 Qershor 2021, Londër. Festojmë së bashku

merrni_pjese_ne aktivitetin ne Londer

Zgjeroni horizontet tuaja

Shumë kompani dhe drejtuesit e tyre shpesh e shohin Britanine si një oportunitet më të mirë për të hapur biznes. Disa nga arsyet përse e gjejnë tregun Britanik kaq interesant është

Në se kompania juaj mendon që të zgjerojë aktivitetin e saj në Britani apo planifikon të tregtojë me Britaninë, atëhere ky aktivitet është për ju. Plotësoni formularin duke shtypur në butonin në të djathtë.

 

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.