Tuesday , February 7 2023

Universitetet — falas– në Britani

Po diskutohet që sëshpejti Universitetet në Britani te jene falas për të gjithë? Cfarë ka ndodhur vallë?

Shumica e studenteve janë shumë të pakënaqur që pas mbarimit të shkollës do të kenë shuma të larta borxhesh për të paguar, kështu që ata vendosin të mos e nisin fare. Në këtë mënyrë, univerisitetet Britanike kanë vënë re një mungesë të theksuar të personave që rregjistrohen si dhe një nivel të ulët të këtyre studentëve.

Për shkak të këtij problemi, në Britani ka shpërthyer një diskutim, që nga momenti kur lideri I opozitës fitoj shume popullaritet kur prezantoje ne platformen e tij shkollimin falas, dhe ekspertet po sygjerojne dy opsione. Opsioni i parë është edukimi i larte të jetë “falas”, i mundësuar nga një taksim më i lartë, drejtuar ndaj shkollave. Dhe opsioni i dytë, është prezantimi i një takse Dimplomimi, si një rezervë nga tarifat.
Cilin OPSION do të zgjedhin ata dhe a do të jetë e vlefshme edhe për ne?
Për të gjithë të interesuarit për shkollim në Britaninë e Madhe na kontaktoi këtu :
+355 42 341020
+355 69 2024001
info@abcci.com

http://bit.ly/2xgZDu5

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.