Tuesday , February 7 2023

Tenderi Bypass Fier Vlore me 25/10/17 Support for participating companies

Tenderi per Bypass Fier Vlore

Tenderi Bypass Fier Vlore

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka hapur garën e tenderave për vazhdimin e punimeve për ndërtimin e bypass-it të Fierit dhe atij të Vlorës.
Dokumenti, , fton kompanitë shqiptare dhe të huaja që deri më datë 25 tetor të parqesin ofertat.

Dhoma po asiston kompani te interesuar per te marre pjese, duke i mbeshtetur me informacion dhe ekpsertize. Na shkruani
Po ashtu, ARRSH jep detaje mbi situatën e punimeve. Kështu, për bypass-in e Fierit 55 përqind e tyre ka përfunduar, ndërsa për atë të Vlorës vetëm 12 për qind. Situata në këto dy projekte ka qenë mjaft e komplikuar.

Këto dy akse, të konsideruara si mjaft të rëndësishme për lëvizjen në jug të vendit, jo vetëm për pejsën turistike, por edhe lidhjen e majft industrive me portin e Durrësit dhe Tiranën, kanë një kosto që me gjithë taksat shkon në 100 milionë euro.

The Albanian Authority of Road infrastructure has announced the date of tender for the Fier – Vlora bypass. The tender will be held on the 25th October 2017.

The Chamber it is supporting companies interested on the project with on ground information and expert advice, please contact us.

The situation on the progress of the work is that 55% of the work of the Fieri bypass has been completed, while the one in Vlora only 12% of the work it is completed.

There has been a lengthy process and various issues on the way which have to do with historic habitations or compensation rights of the land owners. Yet again this infrastructure is very important for the movement of goods from south to north, the development of tourism and the connection between the two ports the Vlora and Durres one. The total cost of the project it is at some 100 Million Euro

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.