Tuesday , February 7 2023

10 milionë Euro investime direkte ne kompani që janë në fushën e Turizmit nga Banka Europiane për Zhvillim

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të financojë 70 milionë euro në projekte publike dhe private, për të mbështetur turizmin në 4 bashki të Shqipërisë

BERZH ka investuar shpesh në projekte në mbëtetje të zhvillimit rajonal këto ne pëputhje me pririoritetet e qeverive por edhe të Bashkimit Europian. Ata kanë njoftuar se ftojnë pjesëmarrës në tenderin për kompaninë që do të bëjë studimin për tregun turistik dhe do të përcaktojë projektet prioritare për të investuar në Bashkitë e Beratit, Korçës, Fierit dhe Shkodrës.

Sipas BERZH, 10 milionë eurosh do të shkojnë si financim i drejtpërdrejtë për bizneset private, që investojnë në fushën e turizmit 
Sipas njoftimit, tenderi do të mbyllet brenda datës 24 Nentor. Më pas,do të jetë kompania fituese që do të  përzgjedhi projektet që do të financohen, si dhe kriteret për bizneset që do të përfitojnë nga financimi.
Për të gjithë të interesuarit mbi pjesëmarrjen në këto financime na kontaktoni në info@abcci.com por edhe për më shumë rreth punës se BERZH në Shqipëri klikoni në

http://www.ebrd.com/work-with-us/procurement/pn-71469.html

 

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.