Tuesday , February 7 2023

Aktivitetet e Dhomes per 2018

Architect at Work

24-25 January 2018, London

 

Aktiviteti i dedikohet krijmtarise se Arkitekteve ne te gjthe boten, me vizionin, problematikat e implementimit si edhe programet apo shpikjet qe I vijne ne ndihme per te implementuar idete e tyre ne realitet.
Get to Know Albania

27-28 January 2018

 

Petrela and Pesqop walk

Visit the Petrela and Pesqop Castle

Do you know Pesqop? It is the ruined castle and surrounding walls of a 2000-year-old city next to Petrela. Like to touch it and get to know more? Join us

Every other weekend, the Chamber will organise a group of businessmen/women, or family to visit cultural, historical places in Albania for Business Mission Dhoma organizon cdo dy jave aktivitet ne vende me vlera historike apo kulturore me qellim misione biznesi
Digitalization and e-commerce Bota e digitalizimit dhe e-commerce
Trajnime nje here ne muaj takimi i për muajshëm i IT do ti mundësojë kompanive nga industri të ndryshme të kuptojnë dhe fillojnë të përdorin të rejat e fundit të teknologjisë në funksion të rritjes së produktivitetit ndërkohë që rrisin sigurinë online të tyre.
The exhibition of Albanian Exports Panairi i eksporteve shqiptare
Ky panair është një iniciative  e cila do te zhvillohet një here në muaj dhe  do krijojë një platformë shkëmbimi mendimi por edhe mbështetje dhe këshillim për të gjithë kompanitë që kanë produkte të mundshme për eksportim
14 Feb 2018- Meeting with Members of the British Parliament Takimi me perfaqesues te Parlamentin Britanik
The visit in mid-February to Albania from Members of the British Parliament and the Dinner with the ABCCI will bring members and friends of the Chamber together to celebrate our cooperation. Dhoma Britanike e Tregtise organizon takimin me perfaqesues te Parlamentikn Britanik per  te festuar bashkepunimin tone te suksesshem  Dhome-Parlament Britanik.
 
Get to Know Albania; Every other weekend 10-11 and  27-28 Feb
Every other weekend, the Chamber will organise a group of businessmen/women, or family to visit cultural, historical places in Albania for Business Mission  

 

Dhoma organizon cdo dy jave aktivitet ne vende me vlera historike apo kulturore me qellim misione biznesi

Digitalization and e-commerce Bota e digitalizimit dhe e-commerce
Trajnime nje here ne muaj takimi i për muajshëm i IT do ti mundësojë kompanive nga industri të ndryshme të kuptojnë dhe fillojnë të përdorin të rejat e fundit të teknologjisë në funksion të rritjes së produktivitetit ndërkohë që rrisin sigurinë online të tyre.
The exhibition of Albanian Exports Panairi i eksporteve shqiptare
Ky panair është një iniciative  e cila do te zhvillohet një here në muaj dhe  do krijojë një platformë shkëmbimi mendimi por edhe mbështetje dhe këshillim për të gjithë kompanitë që kanë produkte të mundshme për eksportim
Hotelympia

5-8 / 03 /2018

Hoteleri
Hotelympia is the place for to improve your business performance and customer offering –  for your hotel, restaurant, pub, café or catering company –  through guaranteed access to the latest products across food and drink, catering equipment, interiors, technology, careers, and waste management solutions. It is the best place to find real innovation and ideas to equip and connect your business, and to find genuine product inspiration. Aktivitet I dedikuar Hotelerise, eshte pikerisht vendi ku mund te gjeni gjithcka qe ju kerkoni per te permiresuar performance tuaj, kenaqur klientin dhe gjeni produktet me te fundit ne fushen e ushqimit, pijeve, krijimit te kuzhines si edhe zgjidhje per manaxhimin.

 

Eshte vendi me I mire per te gjetur frymezim, inovacion dhe produkte autentike.

Eco Build

6-8 / 03/ 2018

Nderitmet Ekologjike

ExCel , London

The number one event for forward thinkers in the built environment, comprising the ecobuild conference and futurebuild districts. Ky eshte aktiviteti kryesor ku cdo arkitekt apo ndertues me ide te vecanta duhet te marri pjese per te pare gjithe zgjidhjet ekologjike dhe ndertimet e te ardhemes.
Get to Know Albania; Every other weekend 10-11 and 24-25 March 2018
Every other weekend, the Chamber will organise a group of businessmen/women, or family to visit cultural, historical places in Albania for Business Mission Dhoma organizon cdo dy jave aktivitet ne vende me vlera historike apo kulturore me qellim misione biznesi
Digitalization and e-commerce Bota e digitalizimit dhe e-commerce
Trajnime nje here ne muaj takimi i për muajshëm i IT do ti mundësojë kompanive nga industri të ndryshme të kuptojnë dhe fillojnë të përdorin të rejat e fundit të teknologjisë në funksion të rritjes së produktivitetit ndërkohë që rrisin sigurinë online të tyre.
The exhibition of Albanian Exports Panairi i eksporteve shqiptare
Ky panair është një iniciative  e cila do te zhvillohet një here në muaj dhe  do krijojë një platformë shkëmbimi mendimi por edhe mbështetje dhe këshillim për të gjithë kompanitë që kanë produkte të mundshme për eksportim
 A Place in the Sun

Nje vend ne Diell

Mars 2018 (date TBC) Data do te konfirmohet se shpejti
May  2018 Forumi ekonomik ne Londer
Ky aktivitet eshte i dedikuar Forumit ekonomik e cila e bën më të prekshme mundësinë e arritjeve të mëdha si investimet në energji të rinovueshme, turizëm si edhe promovimi i produkteve shqiptare apo organizimi i Forumit Ekonomik në Britani
10-12 / 04 /2018, Book Fair, Olympia

 

http://www.londonbookfair.co.uk/

 

London Book Fair is the global marketplace for rights negotiation and the sale and distribution of content across print, audio, TV, film and digital channels. In 2017 LBF celebrated its 46-year anniversary.

Staged annually, LBF sees more than 25,000 publishing professionals arrive in London for the week of the Fair to learn, network, and kick off their year of business.

Ekspozita me e rendesishme per industrine e prodhimit dhe printimit te librave.

Cdo kompani qe merret me perkthime, printime dhe perfaqesimin e te drejtave te autoreve te librave duhet te marri pjese ne kete aktivitet. Aty do te gjeni edhe te rejat e fundit te industrise dhe inovacionet qe ju duhet ti merrni parasysh per te mbijetuar ne kete fushe

 

 

NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE 22-23 / 04 / 2018 Prodhimet Organike te Europes
Natural & Organic Products Europe is Europe’s biggest trade show for natural products – making it the ‘must attend’ event for buyers of everything from natural healthcare products, natural and organic foods, through to natural personal care and eco-household products. Per te gjtihe prodhuesit Organik apo natyral te Europes, ky aktivitet ofron mundesin e reklamimit te produkteve te tyre prane bleresve te fushave te shendet, mjeksise, ushqimit por edhe te produkteve organike per perdorim shtepiak.
Caffe Culture Show

Third Week of May

Olympia Exhibition Centre

Jeta e Kafeneve

Ne javen e trete te Majit 2018

http://www.caffecultureshow.com/

 

WHAT’S IT ALL ABOUT?

The Caffè Culture Show is the nation’s leading gathering place for the café and coffee community, continuing to bring together all those who have a passion for pushing the industry forward.

 

From coffee to cleaning, roasters to refrigeration and technology to training, the Caffè Culture Show presents a cross-section of leading companies from across the industry supply chain. Source new suppliers and keep up to date with the latest trends from our industry experts.

Ky eaktivitet eshte krijuar per te reflektuar rendesine dhe popullaritetin qe bar/kafe kane marre, komunitetin, pritshmerite dhe trended qe perfaqesojne frekuentuesit e ketyre vendeve.

 

Aty do te gjeni- llojet e kafeve, menyrat e pjekjes, teknologjine, trainimet e te tjera te gjitha nga kompanite me te mira dhe medhaja ne vend. Aty do te gjeni funizuesit dhe ekspertet e fushes.

Get to Know Albania; Every other weekend 07-08 and  28-29 apr  2018
Every other weekend, the Chamber will organise a group of businessmen/women, or family to visit cultural, historical places in Albania for Business Mission Dhoma organizon cdo dy jave aktivitet ne vende me vlera historike apo kulturore me qellim misione biznesi
Digitalization and e-commerce Bota e digitalizimit dhe e-commerce
Trajnime nje here ne muaj takimi i për muajshëm i IT do ti mundësojë kompanive nga industri të ndryshme të kuptojnë dhe fillojnë të përdorin të rejat e fundit të teknologjisë në funksion të rritjes së produktivitetit ndërkohë që rrisin sigurinë online të tyre.
The exhibition of Albanian Exports Panairi i eksporteve shqiptare
Ky panair është një iniciative  e cila do te zhvillohet një here në muaj dhe  do krijojë një platformë shkëmbimi mendimi por edhe mbështetje dhe këshillim për të gjithë kompanitë që kanë produkte të mundshme për eksportim

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.