Thursday , April 22 2021

Bidding to build 140MW Solar plant in Albania, opened till 16th March 2020/ Tenderi per Parkun Solar, hapur deri me 16 Mars

Albania launches 140 MW solar tender

Ne Janar te 2020, Ministria e Energjise dhe Infrastructure hapi tenderin per ndertimin e parkut voltarik per prodhimin e 140 MW energji. Parku do te ndertohet ne nje hapsire prej 122 ha ne bashkine e Divjakes. dhe nje tjeter ne 76 ha ne bashkine e Fierit. Qeveria ka dhene garanci qe ndertimi nuk do te ndikoje ne Lagunen e Karavastase.

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.