Thursday , April 22 2021

Biznesi vë në pikëpyetje ofertat e qeverisë në prag të zgjedhjeve

Në datën 14 Tetor 2020, Presidenti i Dhomës Britanike ne Tiranë përballet në emisionin e CNN A2 TV të gazetares Aurora Sulçe me Ministrin për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Eduart Shalsi.

Ndiqni emisionin https://youtu.be/_-jDm_DFNHc dhe kontriboni me komentet tuaja.

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.