Tuesday , March 31 2020

Artikuj Shtypi

Zenel Hoxha Artikuj Shtypi

Dhurim apo Asgjesim

Ushqimet dhe produkte te veshjeve kaq te nevojshme ne momentet e krizave sic ishte edhe situata pas termetit te Nentorit 2019.  Po cfare thone kompanite per mundesine e dhurimit te tyre dhe vazhdimsine e mundesise se dhurimit? ( Lini komentet tuaja me posht) Dhoma Britanike e Tregtise zhvillon konsultime te …

lexo më shumë »

Bota e Udhetimit, Turizmi investimi i duhur me 2.8 Miliard biznese te perfshira ne ekspoziten e Londres ne Nentor

Sapo shikon ftesen e derguar nga organizatoret e World Travel Market per pjesmarrjen kete Nentor nga 6 deri me 8, ne Londer mendon mbi potencialet e medhaja qe Shqiperia ofron ne fushen e turizmit. Qe te merrni pjese na kontaktoni ne info@abcci.com ose tel 042341020 Kokretisht bota e udhetimit per …

lexo më shumë »

Në pritje të tsunamit të referendumit

Nga Zenel Hoxha E enjtja, 23 Qershor, për shumë Britanike, të pa vendosur në çështje votimesh, do të sigurohen të votojnë në Referendumin ndoshta më të rëndësishme të kësaj gjenerate atë të qëndrimit apo Jo në Evropë. Kjo është treguesi i parë i testimeve të bëra mbi pjesëmarrjen dhe ndërgjegjësimin, …

lexo më shumë »

Trade Mission to UK October 2016

Trade Mission to UK (10-14 Oct. 2016) To be part of the Mission or The Chamber’s Gala Dinner contact us here The Albanian British Chamber of Commerce and Industry invites all the Albanian and regional companies to take part at the Trade Mission to UK organised from 10th to 14th …

lexo më shumë »