Tuesday , February 7 2023

Business

Market analyses, entry to markets, support with marketing, recruiting, business networking, Balkan region, Albania, Macedonia, Kosova, Analize Tregu, Mbeshtetje per kopanite e reja ne treg, mbeshtetje per marketimin, punesimin, network per biznes, per rajonin e Ballkanit, Shqiperise, Maqedonise dhe Kosoves.

Dhurim apo Asgjesim

Ushqimet dhe produkte te veshjeve kaq te nevojshme ne momentet e krizave sic ishte edhe situata pas termetit te Nentorit 2019.  Po cfare thone kompanite per mundesine e dhurimit te tyre dhe vazhdimsine e mundesise se dhurimit? ( Lini komentet tuaja me posht) Dhoma Britanike e Tregtise zhvillon konsultime te …

lexo më shumë »