Wednesday , January 19 2022

Business

Market analyses, entry to markets, support with marketing, recruiting, business networking, Balkan region, Albania, Macedonia, Kosova, Analize Tregu, Mbeshtetje per kopanite e reja ne treg, mbeshtetje per marketimin, punesimin, network per biznes, per rajonin e Ballkanit, Shqiperise, Maqedonise dhe Kosoves.

Bota e Udhetimit, Turizmi investimi i duhur me 2.8 Miliard biznese te perfshira ne ekspoziten e Londres ne Nentor

Sapo shikon ftesen e derguar nga organizatoret e World Travel Market per pjesmarrjen kete Nentor nga 6 deri me 8, ne Londer mendon mbi potencialet e medhaja qe Shqiperia ofron ne fushen e turizmit. Qe te merrni pjese na kontaktoni ne info@abcci.com ose tel 042341020 Kokretisht bota e udhetimit per …

lexo më shumë »

Si te ndertoni nje biznes online?

  Tregtia elektronike apo ndryshe e quajtur me terminologjine e-commerce eshte procesi i shitjes te produkteve dhe sherbimeve tuaja ne internet, deri ketu te gjithe jane te familjarizuar pasi e perdorim shpesh per te blere apo per te marre nje informacion te caktuar.Statikisht ka shume biznese qe lancohen direk online …

lexo më shumë »