Friday , April 3 2020

Uncategorized

Eksportoni ne Britanine e Madhe

Export produktet tuaja ne Britanine e Madhe

Dhoma Britanike ne planifikim e saj te 2020 – 2025 ka aprovuar platformen mbeshtetese per biznest e rajonit te ballkanit te cialt deshirojne te exportojne produktet e tyre ne Britanine e Madhe. Ne mbjedhjen e fundit te bordit ne Londer, me dt 5 Shkurt 2020, u aprovua propozimi per krijimin …

lexo më shumë »

Dhurim apo Asgjesim

Ushqimet dhe produkte te veshjeve kaq te nevojshme ne momentet e krizave sic ishte edhe situata pas termetit te Nentorit 2019.  Po cfare thone kompanite per mundesine e dhurimit te tyre dhe vazhdimsine e mundesise se dhurimit? ( Lini komentet tuaja me posht) Dhoma Britanike e Tregtise zhvillon konsultime te …

lexo më shumë »