Tuesday , November 30 2021

Uncategorized

Regjistroni Përfituesin Përfundimtar të biznesit tuaj, evitoni gjobën

Identifikimi i Perfituesit Perfundimtar

Sipas kërkesave të Ligjit nr. 112/2020 dhe  VKM nr. 1088, datë 24.12.2020 te gjitha subjektet raportuese, duhet të regjistroni pronarin/ët tuaj përfitues në Regjistrin e Pronarëve Përfitues (RPP). Procedura e regjistrimit do të kryhet elektronikisht nga personi i autorizuar për këtë qëllim nëpërmjet platformës qeveritare e-albania, duke plotësuar formularët e aplikimit dhe bashkëlidhur dokumentet shoqëruese të …

lexo më shumë »

23 – 25 Qershor 2021, Londër. Festojmë së bashku

merrni_pjese_ne aktivitetin ne Londer

Zgjeroni horizontet tuaja Shumë kompani dhe drejtuesit e tyre shpesh e shohin Britanine si një oportunitet më të mirë për të hapur biznes. Disa nga arsyet përse e gjejnë tregun Britanik kaq interesant është Tregu Britanik ka nje sistem ligjor dhe rregullator të qëndrueshëm dhe transparent Ka sistem të pa-anshëm …

lexo më shumë »

Letra e Qeverisë Britanike drejtuar Dhomës Britanike

letter from UK Government to ABCCI

Qeveria Britanike i konfirmon Dhomës Britanike të Tregtisë në Shqipëri angazhimin dhe mbështetjen me vaksina për vendet e Ballkanit perëndimor Anëtarja e Parlamentit Britanik Wendy Morton, njëherazi edhe Ministre për Fqinjësinë Europiane, i është përgjigjur me nota optimiste Presidentit të Dhomës Britanike të Tregtisë në Shqipëri pas kërkesës zyrtare të …

lexo më shumë »