Tuesday , November 30 2021

Uncategorized

Universitetet — falas– në Britani

Po diskutohet që sëshpejti Universitetet në Britani te jene falas për të gjithë? Cfarë ka ndodhur vallë? Shumica e studenteve janë shumë të pakënaqur që pas mbarimit të shkollës do të kenë shuma të larta borxhesh për të paguar, kështu që ata vendosin të mos e nisin fare. Në këtë …

lexo më shumë »

Qeveria Rama 2

Qeveria e re ndjek zakonin e mandatit të fundit duke u mbledhur sërish në Vlorë për të realizuar një takim jozyrtar. Në këtë mbledhje dy dytore u diskutua mbi skemën e re qeverisëse dhe funksionimin e ministrive të krijuara rishtazi, përbërjen dhe drejtimin e komisioneve parlamentare, si dhe ristrukturimin e …

lexo më shumë »