Tuesday , November 30 2021

Uncategorized

Black Friday Albania

Black Friday, Termi E Premtja e Zeze, ka ardhur nga Shtetet e Bashkuara, dhe bota e biznesit eshte shume e familjarizuar me te. Por vetem ne kater vitet e fundit ajo ka hyre ne Britani, ku Amazon ishte kompania e pare qe e lancoje si promocion. The terminology Black Friday, …

lexo më shumë »