Tuesday , November 30 2021

Uncategorized

Viti i Ri, Potenciale të Reja

2021, te punosh online?!

Të nderuar anëtarë dhe miq të Dhomës,   Në emër të Dhomës ju urojmë një vit të ri sa më të mbarë dhe shpresojmë se 2021 do të sjell shëndet dhe prosperitet.   Kam kënaqesinë që këtë komunikim të parë për 2021 ta filloj me vargjet e shkrimtarit të famshëm …

lexo më shumë »

2021- kalimi i bizneseve ne versionin online

Dhoma Britanike ka ofruar ndihmë, me ekspert të ndërtimit të platformave online, por edhe me anë të trainimeve përgjate 2020 për të gjithë antarët të cilët kanë kuptuar dhe kerkuar të ridimensionojnë prezencën e tyre online. Ky është një hap i madh në ridimensionimin dhe i domosdoshëm për mbijetesën e …

lexo më shumë »

Zoti Hoxha i ftuar ne A2-CNN

A2 -CNN Affiliate Stacion Televiziv zhvilloje ne daten 1 korrik 2020 nje debat televiziv me disa perfaqesues te botes se biznesit. Zoti Hoxha u ftua per te percuar opinionet e Dhomes se Tregtise Britanike dhe investitoreve te huaj. Tema e takimit ishte –  Politikat e nxitjes se Investimeve te huaja. …

lexo më shumë »

Gelateri Çela, nje tradite qe vetem rritet!

Gelateri Çela, nje tradite qe vetem rritet! Gelateri Çela, nje tradite qe vetem rritet! Një vizitë në Durrës nuk mund të quhet e plotë pa një ndalesë tek “Gelateri Çela”, një simbol i akullores artizanale të punuar me pasion e cilësi maksimale. Të evidentohesh në një qytet si Durrësi nuk …

lexo më shumë »