Tuesday , November 30 2021

Uncategorized

Christmas 2020, London

Christmas in London Aktivitetet e Dhomes Britanike te Tregtise ne Shqiperi synojne ti mundesojne bizneseve nje bashkepunim, shkembim informacioni dhe rritjen e tregtise midis tyre. Ne situaten aktuale mendojme se eshte e nevojshme qe bizneset te kene mundesine te takohen dhe ti rikthehen jetes normale sa me shpejt per te …

lexo më shumë »

Biznesi dhe zgjedhjet e 25 Prill 2021. Editorial

Te deruar miq, tashme eshte e konfirmuar se Shqiperia eshte perfshire ne valen e etheve te zgjedhjeve te 25 Prillit 2020.   Shpesh na merr kohe te konsiderueshme qe ti shpjegojme te huajve, qe bashkepunojne me Dhomen, se perse zgjedhjet behen nje factor kaq i rendesishem dhe eklipsojne realitetin shqiptar. …

lexo më shumë »