Wednesday , January 19 2022

Uncategorized

Email? Menyra më e mirë e marketingut

Reklamimi nëpërmjet email-it Rëndësia e marketimit me anë të email-it. Konkretisht ka një rritje të përdorimit të medias sociale si edhe rritjes së numrit të emaileve spam, përsëri marketimi me email është ai më efikase për të komunikuar me persona të interesuar e ti kthesh në klient që bëjnë produktet …

lexo më shumë »

Shitjet B2B

Shitjet B2B

Çdo gjë që duhet të dini mbi B2B, në realitetin e Ri   Për të gjithë kompanitë dhe individët që na djekin në trainimet që Dhoma Britanike ofron, tashmë e dinë që tranimet tona janë transformuar dhe kanë përfshirë elementin e ndikimit që pandemia ka në normat klasike të të …

lexo më shumë »