Tuesday , February 7 2023

Dipllomacia Ekonomike, a jemi atraktive per kompanite te huaja

Sot me dt 20 Nentor 2017, televizioni Ora News fton Kryetarin e Dhomes se Trehtise dhe Industrise Shqiperi Britani e Madhe zotin Zenel Hoxha per te informuar publikun e gjere mbi kendveshtrimin e bisneseve te huaja se si ata e perceptojne paketat fiskale qe qeveria Shqiptare po ofron per ta.

Per dy dite rresht u zhvillua ne Shqiperi nje konference e dedikuar Dipllomacise Ekonomike ku Qeveria Shqiptare ju permendi te pranishmeve teresine e reformave qe jane marre dhe do te ndermerren per ti mbeshtetur investimet e tyre. Nderkohe qe perfaqesuesit e kompanive te huaja ne Shqiperi kane nje sere kerkesash te cilat akoma nuk jane adresuar.

 

Ndiqni intervisten perkatese.

http://www.oranews.tv/emisionet/para-e-pasuri/diplomacia-ekonomike-jemi-atraktive-kompanite-e-huaja

Dipllomacia ekonomike Diplomatic Economy and FDI Albanai

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.