Tuesday , February 7 2023

Dipllomuar dhe prap pa pune? Internship Me- platforma me e re e Dhomes Britanike

Nuk gjeme pune?

Nuk kam eksperience?

Nuk gjej punojes? Jane pa eksperience?

Shprehje me se te zakonshme ne tregun aktual te punes.

Gjithnje e me shume te rinjt pyesin veteveten ne se vite te tera shkollim ishte investimi i duhur . Statistikisht te dipllomuarve ju merr mbi dy vjet qe te gjejne veten ne tregun e punes. Nderkohe qe jane perqendruar ne rezultate sa me te larta ne shkolle, tregu i punes ka ndryshuar e rrjedhimisht kane ndryshuar edhe kerkesat e punedhenesve. Ne te dy rastet punedhenes dhe punekerkues ndihen te humbur dhe te keqkuptuar.

Dhoma Britanike e Tregitse ne mbeshtetje te rritjes se bizneseve antare te saj lancon platformen e mundesimit te internship. Me ane te kesaj iniciative nxiten te gjithe kompanite anatare dhe bashkepuntore te Dhomes te marrin ne konsiderate mundesimin e marrjes se internshipeve – apo si njihet praktikant. Kompania do te kete mundesi te orientoje praktikantin drejt eksperiences qe nje punemarres duhet te kete. Nderkohe kompania do te kete mundesi te identifikoje talentet dhe pse jo ti punesoje ato. Studenti praktikant – internshipi do ti krijohet mundesia te mesoje nga biznesi se si ti veje ne jete njohurite e tij dhe te behet i pranueshem per tregun e punes.  Te dyja palet investojne tek njeri tjetri dhe perfitojne gjithashtu.

Dhoma do te instruktoje biznesin ne lidhje me manaxhimin e ketyre burimeve njerzore, legjislacionin dhe oportunitetet qe drejtuesit do te gjejne per zgjerimin e kompanise te tyre. Gjithashtu Dhoma do te mbeshtesi aplikuesit per ti pershtatur ata sa me mire per tregun e punes.

Ju ftojme te beheni pjese e kesaj platforme. Dergoni CV tuaj ne info@abcci.com ose plotesoni formularin e meposhtem dhe kopjoni dhe vendoseni CV tuaj ne pjesen e your message.

   

  Lexo gjithashtu

  70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

  Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.