Tuesday , February 7 2023

Dy Vjet vizë pune, për cdo student që mbaron studimet në Britani

Britania është një ndër destinacionet më të preferuara për studentët ndërkombëtar.

Vendosja e mundësisë për të qëndruar edhe dy vjet të tjera pas përfundimit të studimeve, është bërë një element shumë atraktivë për studentetët ndërkombëtar.

Britania ka një histori të gjatë të akomodimit të studentëve ndërkombëtar, ka rreth 5 milion student të huaj që shkojnë në Britani e studjojnë në mbi 395 universitete e kolegje.

Britania ka një nër sistemet më të vjetra në botë. Sistemi i arsimit është një ndër më të respektuar  për metodikën e mësimdhënies por edhe të inkurajimit të imagjinatës së studentëve dhe inovacionin.

 

Dhoma Britanike mbështet drejtuesit e kompanive të cilët dëshirojnë të dërgojnë familjarët e tyre në shkolla sa më të mira ne Britani. Shpesh herë ata bien preh e agjentëve të shkollave të caktuar, gjë e cila dëmton të ardhmen e studentit.

 

Për çdo të interesuar na kontaktoni në info@abcci.com ose na kontaktoni në 0694031007

Gusht 2020

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.