Tuesday , February 7 2023

Eksportoni ne Britanine e Madhe

Dhoma Britanike ne planifikim e saj te 2020 – 2025 ka aprovuar platformen mbeshtetese per biznest e rajonit te ballkanit te cialt deshirojne te exportojne produktet e tyre ne Britanine e Madhe.

Ne mbjedhjen e fundit te bordit ne Londer, me dt 5 Shkurt 2020, u aprovua propozimi per krijimin e platformes ekspertuese te produkteve nga rajoni i Ballkanit drejt Britanise se Madhe. Bordi mori ne shqyrtim nje sere kerkesash dhe oportunitetesh te identifukuar per te pare se ku duhet fokusuar me shume puna dhe burimet njerzore si edhe impakti qe sjell ne ekonomi dhe punesim ne Shqiperi.

Brenda Marsit 2020 Dhoma do te finalizoje propozimin dhe metodiken si edhe natyren e kompanive qe mund te perfitojne nga nje mekanizem i till.

Na ndiqni per tu informuar mbi mundesine e eksportimit.

 

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.