Tuesday , February 7 2023

Ekspozita dedikuar Hotelerise 8-9 Shtator 2020

HOTELERIA 8-9 SHTATOR 2020

Eventi me i rendesishem per Hotelerine ne Londer!
Pandemia ne te gjithe boten ka ndikuar jashtezakonisht ne sektorin e hotelerise dhe turizmit. Ky event do te jete i dedikuar plotesisht te gjitha opsioneve per te ndihmuar biznesin tuaj te rritet post-covid! Cfare do te permbaje ky event?

⚫ Mbi 500+ ekspozitore
⚫ Mbi 5000+ vizitore
⚫ Mbi 300+ seminare/workshops
⚫ Mundesi te pafundme bashkepunimesh ⚫ Inovacion & Teknologji etj .

Biznesi juaj po therret per ndihme!
Behuni pjese! Per regjistrime dhe informacione te metejshme na kontaktoni ne: info@abcci.com

 

Kostoja – 460 GBP për anëtarë të  Dhomës Britanike

Çfarë përfshihet: Pjesëmarrja në aktivitet, asistimi për përgatitjen e dokumentacionit ne rastet kur nevojitet leje- hyrjeje në Britani, përkthyes në grup, pjesëmarrje në 6 seminaret informuese/trainuese si edhe 2 takime ne B2B.
Kosto ekstra: Akomodimi në hotel, Transporti Ajror, Kostot e vizës pranë Ambasadës Britanike etj

 

Bashkangjitur do të gjeni Kushtet e Përgjithshme dhe Specifike per Regjistrimin e Pjesëmarrësve:Ekspozita e Hotelerisë application form

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.