Tuesday , February 7 2023

Email? Menyra më e mirë e marketingut

Reklamimi nëpërmjet email-it

Rëndësia e marketimit me anë të email-it. Konkretisht ka një rritje të përdorimit të medias sociale si edhe rritjes së numrit të emaileve spam, përsëri marketimi me email është ai më efikase për të komunikuar me persona të interesuar e ti kthesh në klient që bëjnë produktet tuaja.

Arsyeja përse ju duhet ta beni fushatën e email-eve një prioritet është sepse:

Email është metoda më e rëndësishme komunikimit? A e dini se së paku 99% e klientelës e shohin emailin çdo ditë. Nuk ka asnjë metodë tjetër komunikimi me klientët që ka këtë mundësi.

Ju jeni pronari i kontakteve tuaja. Në çdo platformë të media-ve sociale të dhënat tuaja sëbashku me ato të kontkateve tuaja manaxhohen nga të tjerët dhe mund ti fshijnë apo pezullojnë pa lejen tuaj.

Email-et e dërgojnë mesazhe të qarta. Personat të cilët blejnë nëpërmjet ofertave që marrin me email shpenzojnë 138% më shumë në blerjet e tyre se sa ata të cilët nuk marrin oferta me email. Emaili ka një përqindje të kthimit të investimit është 4400%.

 

Dhoma Britanike ofron trainim për personel por edhe individë të interesuar që të përfitojnë sa më shumë nga email marketing:  How-To Email Marketing

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.