Tuesday , February 7 2023

Femrat ne Biznes

Fuqia e lidershipit ne boten e biznesit!

Ky event do te jete i dedikuar plotesisht te gjitha femrave per te ndihmuar biznesin tuaj te rritet post-covid dhe per te rritur aftesine tuaj te liderishipit!

Cfare do te permbaje ky event?

⚫ Mbi 5000+ vizitore
⚫ Mbi 200+ seminare/workshops
⚫ Mbi 200+ ekspozitore
⚫ Networking
⚫ Inovacion &Trajnime etj .Behuni pjese! Per regjistrime dhe informacione te metejshme na kontaktoni ne: info@abcci.com

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.