Tuesday , February 7 2023

FMN konfirmon parashikimin tonë për efektin negativ të taksës progresive

Në fillim të Shtatorit FMN konfirmon efektet që taksa progresive që qeveria Rama 1 në 2014 ka patur dhe ka mbi punonjësit me të ardhura të ulëta dhe të mesme.
Dhoma Britanike në bashkëpunim edhe me dhomat e tjera prestigjoze bilaterale në fund të Dhjetorit të vitit 2013 (http://bit.ly/2xcPDSL) paralajmëroi qeverinë për këto efekte që kjo nismë do të kishte mbi ekonominë e vendit.
Gjithashtu ne njoftuam edhe opinion e gjerë publik duke dalë haptas në media (https://goo.gl/NEqKyR) . FMN-ja e cila ka deklaruar se ka qëndruar pranë qeveresisë për këshillim, mbikqyrje dhe mbështetje duhet të kishte qenë në gjendje ti kuptonte këto efekte negative dhe jo të priste gati 4 vjet të dilte në një përfundim që dhomat e tregtisë e arritën në 4 javë nga dita e deklarimit të qeverisë (http://bit.ly/2f67fF0)

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.