Tuesday , February 7 2023

Gjithë bota e ndërtimit, në një vend. Merni Pjesë

Dhoma Britanike ne Tirane fton te gjithe kompanite e ndertimit qe merren me:

• ndertime civile
• ndertime te infrastruktures
• konstruksionet metalike
• perdorim te drurit

• perdorim te xhamit
• parafabrikate
• elemente te riciklueshme
• projektues por edhe me shume

Regjistrohunu ketu:

te marrin pjese ne Misionin e Tregtise te organizu

ar nga Dhoma ne datat 8-9 Tetor 2020 per ne Britani.

Kostoja – 460 GBP per antare te Dhomes

Cfare perfshihet: Pjesmarrja ne aktivitet, asistimi per pergatitjen e dokumentacionit ne rastet kur nevojitet leje hyrjeje ne Britani, perkthyes ne grup, pjesmarrje ne 6 seminaret informuese/trainuese si edhe 2 takime ne B2B.
Kosto ekstra: hoteli, avioni, kostot e vizes prane Ambasades Britanike por edhe kostot e ushqimit etj

Si te regjistoheni. na shkruani në info@abcci.com ose whatup në 0694031007 me adresën tuaj të emailit dhe ne do tju dergojmë informacionin e duhur.

 

 

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.