Tuesday , February 7 2023

Gjithecka mbi ilacet, takim ne Angli me 6-7 Tetor 2019

Per te gjithe profesionistet e fushes se farmaceutikes dhe mjeksise,

 

   

Ky aktivitet ofron oportunitete:

per te gjithe ata qe deshirojne te njihen me produktet me te fundit dhe te lidhin marveshje per tregtimin e tyre

Per te gjithe profesionisetet qe kane pyetje mbi produkte te ndryshme dhe qe deshirojne mendimin e ekspertve per efikasitetin e tyre

Si edhe te gjithe farmacistet qe duan te fitojne kredite dhe te njesojne dipllomen kane mundesi ta fillojne kete proces ne kete aktivitet me testimin dhe leksionet qe do te zhvillohen.

 

Per tu regjistruar plotesoni formularin e ketu vendosur

Panairi i Farmaceutikes 6 – 7 Tetor 2019

 

ose na kontaktoni ne 00355694031007 info@abcci.com

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.