Thursday , April 22 2021

Hotel 360 , Londer 18 Shtator

Shqiperia ka perjetuar nje rritje te turizmit dhe cilesise te sherbimit.

Per te perballuar volumin shume prej hoteleve kerkojne partneritete dhe te rejat per reklamim dhe manaxhim me te mire.

Merrni pjese – regjistrohuni ne Hotel 360 Grade, totalish e dedikuar hotelerise. Pjesemarresit jane Pronare, Drejtues, Manaxher dhe punojes se fushes se industrise se hoteleri turizmit.

Per te regjsitruar pjesemarrjen tuaj na kontaktoni ne

 

tel: 00355 4234 10 20

Mobile : 00355 6940 31007

or info@abcci.com

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.