Tuesday , February 7 2023

Investime ne Energjine e Rinovueshme? Merrni pjese ne Ekspoziten e kesaj industrie ne Britani ne Shtator 2020.

Ekspozita e Energjise se Rinovueshme. 14 -15 Shtator 2020.

ENERGJIA E RINOVUESHME 14-15 SHTATOR

Energjia e rinovueshme, e ardhmja e bizneseve shqiptare!

 

Ky event do te jete i dedikuar plotesisht te gjitha opsioneve per te ndihmuar biznesin tuaj te rritet post-covid, te ftuar te gjthe sektoret private dhe publik te energjise, te gjithe zhvilluesit dhe investitoret nga UK, France, Gjermani, USA, Itali, Korea etj.
Cfare do te permbaje ky event? ⚫ Mbi 250+ ekspozitore
⚫ Mbi 8000+ vizitore
⚫ Mbi 250+ seminare/workshops
⚫ Networking
⚫ Inovacion & Teknologji etj .

Kostoja – 460 GBP për anëtarë të  Dhomës Britanike

Çfarë përfshihet: Pjesëmarrja në aktivitet, asistimi për përgatitjen e dokumentacionit ne rastet kur nevojitet leje- hyrjeje në Britani, përkthyes në grup, pjesëmarrje në 6 seminaret informuese/trainuese si edhe 2 takime ne B2B.
Kosto ekstra: Akomodimi në hotel, Transporti Ajror, Kostot e vizës pranë Ambasadës Britanike etj

Behuni pjese! Kliko ketu

Ekspozita e Energjise se Rinovueshme Formulari i Pjesemarrjes

Lexo gjithashtu

Tranime te metejshme te Dhomes Britanike

Dhoma Britanike ne Shqiperi konfirmon vazhdimsine e trainimeve te meposhtme. Ftohen te marrin pjese: Manaxher, Punojes, …

2 komente

 1. Pershendetje!Uroj qe te jeni mire.Desha te di nese mund te rregjistrohemi ne kete lloj panairi dhe nese po,pajisja me vize behet nga ana juaj?
  Firma Ensari shpk
  K67211004I
  Best regards
  Enver Llukaj

  • Pershendetje z. Llukaj,

   Pjesmarrja në ekspozitë është për të gjithë kompanitë dhe personat të cilët kanë investuar apo kërkojnë investime ne këtë fushë. Ne kujdesemi për plotesimin e gjithë kërkesave që në parim i duhen kompanive që aplikojnëe për vizë me qëllim pjesmarrjen në aktivitet, pra: Ftesën, plotësimin e formularit etj.
   Për mëshumë na dërgoni informcionin mbi profilin e kompanisë tuaj dhe arritjet e deri tanishme në info@abcci.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.