Tuesday , February 7 2023

Investoni ne Energjine Djellore

Energjia Djellore, prodhimi prej saj do te jete me i madh se i te gjithe burimeve te tjera te energjise deri ne fund te ketij viti.

Ne vazhdimsi te fushates per ndergjegjesimin e biznesit dhe popullsise ne pergjithesi mbi potencialin, ndikimin pozitiv ne ambient dhe kostot e mira qe prodhimi i energjise me ane te djellit ofron, Dhoma Britnaike ju sjell analizen e fundit ne kete fushe nga Green Tech Media qe  konfirmon se prodhimi i energjise nga burimet djellore eshte tashme me i madhe se cdo prodhues tjeter.

Dhoma Britanike ka sjelle ne vemendje te kompanive te ndryshme munedise e investimit ne kete fush ne Shqiperi duke perfshire edhe faktin se ligji I ri I miratuar ne shkurt e favorizon kete industry. Konferenca e energjise se gjelbert solli risi te reja si ne fushen e perfshirjes se Shqiperise ne arten e vendeve me interes per keto investime por edhe mbi te gjitha solli ne vemnedje te industries se prodhimit te energjise ne Shqiperi se burimi solar eshte per tu marre shume ne konsiderate.

 

Ne fund te ketij viti perllogaritet qe energjia solare so te jete prodhuar ne volumin e 390 gigawatts ne vit. Nderkohe qe energjia nukleare per vitin e kaluar ka qene ne nivelin 391.5 gigawatts. Sipas analizes mendohet se ne nivel global do te kemi nje prodhim prej 871 gigawatts ne vit me 2022. Megjithashte po te analizohet energjia e gjeneruar duket se nuklearia eshte me efikase per momentin. Por parashikimet theksojne se de 2050 energjia djellore do te jete e para ne te gjithe aspektet duke patur parasysh kostot ne ulje, me cdo shpikje te re, dhe fleksibilitetin e ndertimit te plantacioneve pak a shume kudo.

 

Per cdo te interesuar per perdorimin apo invesitmin ne kete enegji, na kontaktoni ne info@abcci.com ose 042341020

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.