Thursday , April 22 2021

Lejet e Qarkullimit per Biznest, Ja menyra e aplikimit

Te gjitha bizneset te listuara per tu lejuar te fillojne funksionimin nga data 27 Prill, duhet te marrin hejen e fillimit te aktivitetit te tyre duke aplikuar ne E-Albania.

Keto leje mundesojne punojesit qe te levizin per interesat e kompanise se tyre, duke perfshire edhe transportin e ekipit te punes gjithashtu.

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13835

 

 

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.