Tuesday , February 7 2023

Lista e bizneseve qe mund te rifillojne punen me 27 Prill 2020.

Kjo eshte lista e afishuar nga Qeveria e Shqieprise per bizneset qe mund te rifillojne pjunen, gjithemone pasi te marrin lejen:

“TË GJITHA BIZNESET DUHET TË MARRIN VËRTETIMIN PËR HAPJE AKTIVITETI NË e-albania DHE TË NJIHEN ME PROTOKOLLIN E SIGURISË PËRMES 👉 www.e-albania.al

VËRTETIMI DHE PROTOKOLLI DUHET TË DISPONOHEN NË MJEDISET E BIZNESIT PËRKATËS

*nga hapja e këtyre bizneseve kthehen në punë 27.589 punonjë dhe pavarësisht fillimit të punës përfituesit nga Paketa e Parë apo Paketa e Zgjeruar, nuk do ta humbasin mbështetjen financiare prej 3×26.000 apo 1X40.000 lekësh.

*Shërbimi Taksi do të ketë protokoll të veçantë” shkruan kryeministri Edi Rama në Facebook.

Lexo gjithashtu

70 Vite Mbreterim i Mbretereshes Elizabeth II

Sipas faqes zyrtare te Mbreterise se Bashkuar, Mbreteresha eshte e para monarke britanike e cila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.