Thursday , April 22 2021

Mundësi punësimi, Internship apo trainimi pranë SME’ve në rajon

Në javën e parë të Gushtit, Bashkimi Europian aprovojë një paketë mbështetëse për bizneset nga Shqipëria, Kosova, Bosnje Herzegovina që dëshirojnë të punësojnë apo marrin në internship të rinj nga këto vende. Sipas Bashkimit Europian

Mendohet se 1200 biznese të vogla dhe të mesme do të përfitojnë nga ky mekanizëm, duke mundësuar trainime, punësime dhe internshipe për mëse 1300 të rinj.

 

Rajoni ka një përqimdjetë lartë të papunësisë në rang botëror me Shqipërinë mbi 28% dhe Kosovën për 55% të të rinjve.

 

Kjo ndihmë vjen nën platformën e West Balkan Enterprise Development and Innovation Facility. Për gjithë kompanitë e interesuara që të aplikojnë, na kontaktoni…

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.