Tuesday , February 7 2023

Oportunitete Biznesi, puno me kompani Britanike

Deshironi te bashkepunoni me kompani Britanike?

Ja disa opportunitete. Na kontaktoni me oferten tuaj, dhe ne do ta listojme per kompani te mundshme Britanike qe ta vleresojne dhe filloni negocijimet. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

  • Instarmac Pls.

Material Ndertim Infrastrukture

Kompani qe ofron zgjidhje per riparimin e menjehershem te rrugve, me betont e vacant, me veshje te vecante per performance me te lart dhe jetegjatesi te rruges, trotuarit derit ek material vetenivelues. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • Jacob White Ltd

Paketim

Kompani kerkon te zgjeroje aktivitetin ne Shqierpi me makineri per prodhimin e kutive kartoni, mbylljen e tyre, makineri per riciklimin e kartonit dhe paketimet. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • Jendee Trading Ltd

Materiale elektrike

Aksesosr elektrik, kabulla, lidheset e kabllave aksesore, ndricim fluroshent, aksesore te dritave, qarqet e ndryshme dhe elementet e tij. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • Jim Limited

Pajisje Laboratorike

Furra laboratorike, inkubatore, inkubatore mikrobiologjike, tharese, furra per heqjen e jageshtires etj.Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • Mabey Ltd

Ndertim urash

Ndertim Urash, Intalimet e Urave, Prodhimi i pjeseve te fabrikuara, Disenjimi i urave, ndertimi i urave afatgjate te zones rurale dhe urbane, ura per ushtrine, ura mbikalimi autostradash etj. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • Micron Sprayers

Sprucues per Agrobiznesin, per hotrikulturen, nga ajri, per industrine, sektorin e shendetit public, prucues kundra barerave te keqia etij. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • Frozene Foods

Ushqime te ngrira, ushqime ne temperature te fresket, ushqime ne temperature dhome, sallamra, jogurteri, djathra, lloje te ndryshme brumrash etj. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.

 

  • TUF Esport

Veshje te vecanta

Kepuce te sigurta per pune, kepuce epr ushtrine, pajisje digurie, veshje sigurie, kepuce per policine, veshje mbrojtese per koken, pajisje mbrojtese per syte etj. Na shkruani ne info@abcci.com me emrin e kompanise qe deshironi te kontaktoni dhe nje CV te kompanise tuaj.