Saturday , September 18 2021

Blog Layout

Single Euro Payment Area – mekanizmi i pare qe e ben biznesin Shqiptare te ndihet pjese e tregut europian.

Modernizim i sistemit të pagesave! Çfarë do të thotë kjo për bizneset shqiptare? Kuvendi i Republikës ka miratuar ligjin e hartuar nga Banka e Shqipërisë dhe propozuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë “Për Shërbimet e Pagesave”. Çfarë përfitojnë bizneset shqiptare? Çfarë përfitojnë individet nga modernizimi i sistemit te pagesave? …

lexo më shumë »

Sondazhi: kthimi në ”normalitet” për bizneset shqiptare!

Ky pyetësor mund të sjellë ndryshime apo rishikime ligjore me impakt në përmirësimin e situatës ekonomike të krijuar pasi rezultatet e këtij pyetësori gjithashtu dhe rekomandimet do t’i paraqiten Qeverisë Shqiptare për konsiderime të mëtejshme. https://forms.gle/9DqsP2WhLtVQAaYi7 Pas pyetësorit ”Sfidat e bizneseve shqiptare gjatë pandemisë COVID- 19” , Dhoma së Tregtisë …

lexo më shumë »

JO THJESHT BIZNES, Familja Luto

 ItalioTessuti Alta Moda Tina , aty ku cilësia arrin kufinjtë! Një blerje e duhur në kohën e duhur! Kështu filloi dhe historia e këtij biznesi në industrisë e modës, një nga bizneset pionere në Shqipëri për distribucionin dhe shitjen e copave me orgjinale për veshje dhe jo vetem! Eglantina Luto bashkepronare …

lexo më shumë »

Kthimi ne ‘Normalitet’

Kthimi ne ‘Normalitet’ – Cfare eshte Normaliteti I Ri? Si mund te mbijetoje biznesi ne kete kohe? Masat qe duhet te merrni. 8 May 2020 Shqiperia po i rikthehet “normalitetit” , pas 11 Majit rihapen klinikat dentare, dyqanet ne qendrat tregtare dhe qendrat e bukurise   Ndersa pas 18 Majit …

lexo më shumë »