Friday , April 3 2020

Blog Layout

Presidenti i Dhomes Britanike i ftuar ne emisionin

Zenel Hoxha: Shqipëria është në krizë, ka dal nga harta  e investimeve të huaja, qeveria me sytë nga orienti  https://youtu.be/-xBBPX5-CZc Kreu i Dhomës shqiptaro Britanike Zenel Hoxha, është mjaft aktiv në media dhe jo vetëm për të promovuar Shqipërinë për sjellë investime të huaja në këtë vend që ka shumë nevojë. Por pavarësisht dëshirës së tij, tentativës për të bërë të pamundurën që ky vend të ketë sa më shumë investitorë të huaj britanikëdhe jo vetëm, gjërat në vendin tonë nuk po shkojnë mirë, për tëmos thënë që po shkojnë shumë keq. …

lexo më shumë »

Hotel 360 , Londer 18 Shtator

Shqiperia ka perjetuar nje rritje te turizmit dhe cilesise te sherbimit. Per te perballuar volumin shume prej hoteleve kerkojne partneritete dhe te rejat per reklamim dhe manaxhim me te mire. Merrni pjese – regjistrohuni ne Hotel 360 Grade, totalish e dedikuar hotelerise. Pjesemarresit jane Pronare, Drejtues, Manaxher dhe punojes se …

lexo më shumë »

Panairi i Nderitimit 7 – 12 Tetor 2019 Birmingham

Dhoma Britanike ne Tirane fton te gjithe kompanite e ndertimit nga shqiperia, Kosova apo Maqedonia te cilat jane ne industrine e ndertimi dhe merren me: • ndertime civile • ndertime te infrastruktures • konstruksionet metalike • perdorim te drurit • perdorim te xhamit • parafabrikate • elemente te riciklueshme • …

lexo më shumë »