Saturday , September 18 2021

Blog Layout

Si te ndertoni nje biznes online?

  Tregtia elektronike apo ndryshe e quajtur me terminologjine e-commerce eshte procesi i shitjes te produkteve dhe sherbimeve tuaja ne internet, deri ketu te gjithe jane te familjarizuar pasi e perdorim shpesh per te blere apo per te marre nje informacion te caktuar.Statikisht ka shume biznese qe lancohen direk online …

lexo më shumë »