Tuesday , March 31 2020

Blog Layout

Aktivitetet e Dhomes per 2018

Architect at Work 24-25 January 2018, London   Aktiviteti i dedikohet krijmtarise se Arkitekteve ne te gjthe boten, me vizionin, problematikat e implementimit si edhe programet apo shpikjet qe I vijne ne ndihme per te implementuar idete e tyre ne realitet. Get to Know Albania 27-28 January 2018   Petrela …

lexo më shumë »

Mesazhi i Zotit Hoxha per 2018-ten

Message from the President of ABCCI Mr. Zenel Hoxha for New Year 2018 Mesazhi i Presidentit të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri Britani e Madhe zotit Zenel Hoxha për Vitin e Ri 2018   Dear Friends and Members of the Chamber,   On behalf of the Albanian British Chamber …

lexo më shumë »