Friday , April 3 2020

Blog Layout

Takim i përfaqësuesëve te Bashkive me Investitor Britanik, organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri Britani e Madhe

Dhoma Shqiptare Britanike e Tregtisë dhe Industrisë (ABCCI) sot, me 14 Nëntor,  organizoi në Tiranë takimin e parë mes investitorëve britanik dhe disa Bashkive të vendit. Në mesazhin e tij Presidenti Zenel Hoxha vlerësoi mundësinë që i krijohet pushtetit vendor për të lidhur marrëveshje direkte me disa prej emrave më të respektuar të biznesit britanik. …

lexo më shumë »