Friday , April 3 2020

Blog Layout

10 milionë Euro investime direkte ne kompani që janë në fushën e Turizmit nga Banka Europiane për Zhvillim

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të financojë 70 milionë euro në projekte publike dhe private, për të mbështetur turizmin në 4 bashki të Shqipërisë BERZH ka investuar shpesh në projekte në mbëtetje të zhvillimit rajonal këto ne pëputhje me pririoritetet e qeverive por edhe të Bashkimit Europian. Ata …

lexo më shumë »

8 Koncesione te reja PPP per 2018

“Qeveria ka deklaruar se do të shtrijë më tej politikën e partneritetit publik-privat. E në fakt në buxhetin e vitit 2018 janë parashikuar 8 kontrata të reja, nga të cilat 1 në sektorin e arsimit, 1 në sektorin e shëndetësisë dhe 6 në sektorin e transporteve. Në total, për vitin …

lexo më shumë »

Verërat Ndërkombëtare, degustimi me miqtë në Tiranë

18 Tetor 2017. Sapo ka perfunduar aktiviteti i International Wines in Tirana, Vererat Nderkombetare ne Tirane, mbajtur ne Tirana Busienss Park  organizuar me bashkepunimin e te gjithe Dhomave Bilaterale te Shqiperise. Qellimi i aktivitetit ishte promovimi i varieteteve te vererave nga vendeve perkatese si edhe njohja e industrise Shqiptare me …

lexo më shumë »

Bota e Udhetimit, Turizmi investimi i duhur me 2.8 Miliard biznese te perfshira ne ekspoziten e Londres ne Nentor

Sapo shikon ftesen e derguar nga organizatoret e World Travel Market per pjesmarrjen kete Nentor nga 6 deri me 8, ne Londer mendon mbi potencialet e medhaja qe Shqiperia ofron ne fushen e turizmit. Qe te merrni pjese na kontaktoni ne info@abcci.com ose tel 042341020 Kokretisht bota e udhetimit per …

lexo më shumë »

Investoni ne Energjine Djellore

Energjia Djellore, prodhimi prej saj do te jete me i madh se i te gjithe burimeve te tjera te energjise deri ne fund te ketij viti. Ne vazhdimsi te fushates per ndergjegjesimin e biznesit dhe popullsise ne pergjithesi mbi potencialin, ndikimin pozitiv ne ambient dhe kostot e mira qe prodhimi …

lexo më shumë »