Tuesday , March 31 2020

Blog Layout

Lehtesim per dokumentacionin per bizneset

Lehtësim për dokumentacionin për bizneset Ministri i Financave dhe Ekonomisë, zoti Arben Ahmeraj, urdhëron adminsitratën të lehtësojë burokracinë ngaj qytetarëve Minsitri ka autorizuar urdhërin në përputhje me instruksionet e Kryeministrit për lehtësimin e qytetarëve nga marrja dhe paraqitja e dokumentave të panevojshme nëpër institucionet shtetërore. Bashkangjitur gjeni informacionin përkatës. Kjo …

lexo më shumë »

Eshte koha per te Shkelqyer.

Eshte Koha per te Shkelqyer. Ky eshte tituli i prestigjozes The Guardian ne Britani per te pershendetur industrine me rritje te larta ate te prodhimit te energjise  ate djellore. Sot u mbyll me sukses ekspozita dedikuar energjise djellore, ne Birmingham, UK.   Disa te dhena: vitin e kaluar prodhimi I …

lexo më shumë »

Sigurimet Shoqerore, Publikohet Manuali Elektronik

Sigurimet Shoqërore, Publikohet Manuali Elektronik Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve duket se i është dedikuar përmirësimit të infrastrukturës së ofrimit të shërbimeve elektronike për taksapaguesit. Investimi më i fundit prej 7.8 Milion Lekë në Shtator 2017 ka synuar perfeksionimin e deklarimit elektronik. Shumë media e prezantuan këtë si një risi …

lexo më shumë »