Tuesday , March 31 2020

Blog Layout

Takim me Antaret e Ri te Dhomes

Me 28 Shtator u organizua takimi i radhes per prezantimin e bashkepuntoreve antare te rinj te Dhomes Britanike te Tregtise ne Tirane.   Takimi i antareve dhe miqve te Dhomes u mbajt ne sallen e konferencave ne Dhomen Britanike ne Tirane. Te pranishnmit, kompani te ndryshme, mirepriten antaret e rinj …

lexo më shumë »

Investime per Turizmin ne Shqiperi

Dhoma Britanike ne Shqiperi duke patur parasysh rritjen modeste kundrejt potencilave te medha per rritje kjo konfirmuar edhe nga vemendja e madhe qe kane marre artikujt e shumte neper revista prestigjoze, deshiron te ftoje te gjithe operatoret turistik (Hotele, Restorante, Agjenci Turistike dhe Udhetimesh, Kompani qe ofrojne sherbime per turist …

lexo më shumë »