Tuesday , March 31 2020

Blog Layout

KUR NUK DUHET TË RRITET PAGA MINIMALE?!

Me ndryshimet e shumta që po ndodhin momentalisht në Britani, një çështje që po tërheq vëmendjen e interesit publik dhe gjithë biznesit është propozimi i bërë nga qeveria Britanike për rritjen e pagës minimale. Ju kujtojmë se Shqipëria e ka realizuar rritjen e pagës minimale në Korrik nga 22000 lekë …

lexo më shumë »

Universitetet — falas– në Britani

Po diskutohet që sëshpejti Universitetet në Britani te jene falas për të gjithë? Cfarë ka ndodhur vallë? Shumica e studenteve janë shumë të pakënaqur që pas mbarimit të shkollës do të kenë shuma të larta borxhesh për të paguar, kështu që ata vendosin të mos e nisin fare. Në këtë …

lexo më shumë »

Qeveria Rama 2

Qeveria e re ndjek zakonin e mandatit të fundit duke u mbledhur sërish në Vlorë për të realizuar një takim jozyrtar. Në këtë mbledhje dy dytore u diskutua mbi skemën e re qeverisëse dhe funksionimin e ministrive të krijuara rishtazi, përbërjen dhe drejtimin e komisioneve parlamentare, si dhe ristrukturimin e …

lexo më shumë »