Thursday , April 22 2021

Panairi i Farmaceutikës ne Britani

ndustria Farmaceutike ne Shqiperi! @dhoma_britanike_e_tregtise
Ky event do te jete i dedikuar plotesisht industrise farmaceutike per te zhvilluar dhe maksimizuar biznesin tuaj!

Cfare permban ky ky event?  Mbi 9000+ vizitore
 Mbi 40+ seminare/workshops
 Mbi 200+ ekspozitore
 Networking
 Inovacion &Trajnime etj .

Behuni pjese! Per regjistrime dhe informacione te metejshme na kontaktoni ne: info@abcci.com

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.