Thursday , April 22 2021

Projekt buxheti per 2021 dhe qendrimi i biznesit shprehur nga Presidenti i Dhomes Britanike Zenel Hoxha

Me 27 Tetor 2020, Zoti Hoxha President i Dhomes Britanike te Tregtise ishte i ftuari i gazetarit Eri Saraci ne emisionin e mengjesit, Per te Folur.

Biseda u perqendrua kryesisht rreth Projekt-buxhetit elektoral te vitit të ardhëshëm.
zoti Hoxha themson se ky buxhet ka perseri investime në infrastrukturën rrugore. Shqiperia ende nje ekonomi konsumi dhe eksportuese e lendeve të para të pa-perpunuara ne vend. Perseri ekonomi fasoniste e jo prodhuese, eksportuese e produkteve te prodhuara ne vend. Bujqesia, turizmi etj. nuk shihen gjëkundi në “zonën qendrore” te programeve qeverisëse.
Politikë e re, bashkëkohore per nje Shqiperi moderne e ndertuar nga qytetarët e saj, mbetet alternativa më e mirë.
 
intervisten e plote mund ta ndiqni ketu https://youtu.be/T3iykyTCFDE

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.