Thursday , April 22 2021

Rregullat e reja per importet dhe exportet ne Britani pas Brexit

Per infromacionin e detajuar mbi rregullat e eksportit apo importit ne UK, klikoni ne link

export_guidance Trader_exporting_goods_support_pack

 

Trader_importing_goods_support_pack

 

 

Lexo gjithashtu

puna nga shtepia dhe lodhja

Ja demi me i madh qe po vihet re nga puna ne distance.

Sipas te dhenave te siguruara nga FT, eshte konfirmuar nje fenomen qe kerkon adresimin urgjent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.